2015. szeptember 22., kedd

Nick és Tesla

Fizikai kísérletek, akár otthon is
Kamaszoknak kötelező (már ha reál szakos vagy, a többiek tanulják a történelmet)

Aki még emlékszik Öveges professzorra a tv-ből, annak ismerős lesz a csak "Túdós Bobként" ismert tv-ben is szereplőtudós- műsorvezető, aki kiskamaszoknak mutat be hihetetlen, de otthon is megvalósítható kísérleteket. Öveges professzor,  zseniálisan ötvözte a tudományt a humorral, nos ezt teszi a fiatal amerikai,olvasókkal, bloggerekkel, tv nézőkkel, Bob Pfulgfelder is. És mielőtt ide érne a tv sorozat, a Vivandra és a Cerkabella kiadók közösen megjelentették Tudós Bob könyveit. Íme az első:

Képtalálat a következőre: „nick és tesla veszélyes laboratóriuma”

Nick és Tesla ikertestvérek, akik élnek-halnak a tudományért, az elektronikáért, és bizony sűrűn bajba keverednek. Amikor szüleik Kaliforniába küldik őket, hogy Newt bácsikájuknál töltsék a nyarat, felfedezik, hogy új szomszédságuk mennyi meglepetést rejteget. Az utca végén elhagyatott ház áll, ahol feltűnik egy titokzatos lány az emeleti ablakban, őket pedig egy ijesztő, fekete terepjáró követi mindenhová.
Nick és Tesla meg akarja oldani a rejtélyt, no meg féltik a bőrüket is, ezért a házukban
fellelhető tárgyakból mindenféle védelmi szerkentyűket készítenek. Leírásuk megtalálható a könyvben is.
Szórakoztató olvasmány és tudományos kísérletek együtt!

Az íróról:



Sok infót nem tudunk Tudós Bobról, annyi bizonyos, hogy ha nem érdekes bemutatókat tart vagy a tv-ben szerepel, akkor középiskolában tanít.

https://sciencebob.com/

Kiadó: Vivandra-.Cerkabella közösen

Értékelés: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése