2015. december 13., vasárnap

TOP 8 Karácsonyi ajánlat (csak magyar szerzőktől)

Ezt az összeállítást azért hoztuk össze, hogy ha valaki, aki még nem vette meg az első pillanatban a karácsonyra szánt könyvet valamelyik szerettének, tudjon esetleg választani, hiszen honlapunk is azért az olvasói igényért jött létre, hogy ne kritizáljunk, viszont segítsünk dönteni, eligazodni a kínálatban, ami valljuk be őszintén, tényleg nagyon nehéz (mármint az eligazodás). Nos, ez a mi TOP 8 karácsonyi ajándékötletünk:


No.:1

Egyértelműen első és az idei karácsony legfontosabb könyve (letaszítva Bartos Attilát az eddigi abszolút első helyről) de a gyönyörűség, ami ebből a könyvből árad, a sok bölcsesség, a minden sallangot nélkülöző, igazi emberi történetek, az igazi Őrangyalokról, akiknek van személyijük, nos, igen ez a tökéletes ajándék, mert szívből jön és sokat ad. Bárkinek. Mindenkinek.
dobrentey-ildiko-orangyalo-szemelyi-igazolvannyal.jpg
Kiadó: Harmat,Luther, Ekhó

No.:2
Egyértelműen az év egyik legkiemelkedőbb szépprózai regénye. Bartis Attila A vége (már többször is írtunk róla ezért most már többet nem, de bízhatnak bennünk, nagyon jó).
Képtalálat a következőre: „bartis attila a vége”
Kiadó:Magvető

No.:3
Aki igazi albumot szeretne, annak Nyáry Krisztián, egyedi, sorsokkal teli, 30 emberi történetet bemutató albumát, a Merész magyarokat ajánljuk.Így ír a szerző:"Féltek ők is, ahogy a többség, a bukástól, a sikertelenségtől vagy a megszégyenüléstől. De jobban féltek attól, hogy emberségük sérül, ha nem fordulnak szembe az embertelennel." Nyáry Krisztián (exkluzív interjúnk hamarosan olvasható itt is).
Nyáry Krisztián - Merész magyarok - 30 emberi történet
Kiadó:Corvina

No.:4

Egy gyönyörű gyászregény, ami méltó emléket állít  a volt kétszeres köztársasági elnöknek.
A magyar művészeti, tudományos világ kiválóságai személyes hangú levelekben, versekben, tárcákban, novellákban köszönték meg a demokrácia és a humánum alapértékeit személyes hitelével megtestesítő államférfinak, a rendszerváltás utáni politikai élet legszerethetőbb személyiségének mindazt, amit tett és képviselt a köz érdekében.
Köszönjük, Elnök Úr! 
Kiadó:Kossuth

No.:5
Elfogultak vagyunk ennek a könyvnek a kapcsán, hiszen amellett, hogy olyan dolgokat feszeget, ami valós társadalmi probléma, erről keveset tudunk, viszont ez a könyv nagyon olvasmányos, kedves darab, és fontos. Bemutatja azokat a nőket, példát állítva a mostani fiataloknak is, akik akár elérték a Nobel-díjat is
(exklizív interjúnk hamarosan olvasható itt is).



Nők a tudományban határok nélkül
Kiadó: Akadémiai
No.:6

Frei Tamást mindenki a TV-ből ismerte. Egy darabig. Aztán sikeres üzletemberré avanzsált, majd később írni kezdett. Kalandregényeket. Hőse nem James Bond, ahogy elmondta, sokkal inkább Jack Reacher. Az agrárbárók egy modern, mai kalandregény, ami Magyarországon (is) játszódik. És nem csak fikció, sok benne a valós elem.
(exkluzív interjúnk hamarosan olvasható itt).











Kiadó: ALEXANDRA

No.:7
Természetesen ez a könyv nem (csak) a Beatlesről szól, hanem a szerzőről, Vámos Miklósról. Könnyed hangvételű, akár egy Beatles dal.(exkluzív interjúnk hamarosan olvasható itt is).
Beatles és én
Kiadó: Európa

No.:8
Az életem ízei
,,A kötet, kissé rendhagyó, mert nem szakácskönyv, bár van benne sok recept is. Főként olyan utazási élményekről mesél a szerző, amelyek érdekesek, szokatlanok, közük van a gasztronómiához, néhányuk az élete különleges fordulataihoz, élményeihez kapcsolódik.

Frank Júlia - Az életem ízei

Kiadó: Corvina (exkluzív interjúnk hamarosan olvasható itt és a nancsineni.blogspot.hu-n)


















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése