2017. december 18., hétfő

A 90’-es évek alvilágáról írt egy volt diszkótulajdonos



1992-től Tóth György irányította az egyik legnépszerűbb budapesti szórakozóhelyet, ahonnan a következő évtizedekben befutott lemezlovasoknak is indult a pályafutása. Hogyan állj fel a padlóról? című most megjelent könyvében többek között az akkor időszakot behálózó alvilágról és az általuk okozott károkról is részletesen mesél.

IMG_0775.JPG
Valós magyar történeteken mutatja be a 90’-es évek alvilágát egy korábbi diszkótulajdonos, aki ma már vezető pénzügyi stratégaként éli mindennapjait. Tóth György(képünkön) ezekből a negatív élményekből szerezte meg azt a tapasztalatot is, ami alapján útmutatást ad könyvében az olvasó számára.


                                                                   
Ízelítőként arról beszélt, sokan voltak, akik uzsorahitelt adtak egyszerű embereknek, majd azon a jogcímen, hogy nem adták meg a tartozásukat, kirakták az illetőket a saját lakásukból. Megtévesztéssel vagy erőszakkal íratták alá velük az adás-vételi szerződést, és semmit nem tehettek ellene.

Mint mondta, ezek az emberek sok családot tettek ilyen módon földönfutóvá. Elvették a lakásukat a teljes berendezéssel együtt, a tulajdonost pedig utcára tették.

„Sokan közülük öngyilkosok lettek, mert nem tudták feldolgozni az őket ért veszteségeket” – nyilatkozott Tóth György.
A bűnözők módszereiről a vezető pénzügyi stratéga bővebben mesél Hogyan állj fel a padlóról? című könyvében, amit olvasva bárki betekintést nyerhet a ’90-es évek alvilágába. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése